Solidcam 2010 64 Bit Crack Yapma
SolidCAM 2010 64 Bit Yapma - Nasıl Yapılır?
SolidCAM, SolidWorks ile entegre çalışan bir CAM (Bilgisayar Destekli Üretim) yazılımıdır. SolidCAM ile SolidWorks ortamında tasarladığınız parçaları CNC (Bilgisayar Kontrollü Makine) tezgahlarında üretebilirsiniz. SolidCAM, torna, freze, tel erezyon, delik delme, 2.5D, 3D, 4D ve 5 eksenli işlemler için çeşitli modüllere sahiptir.
SolidCAM 2010, 32 bit ve 64 bit sistemler için ayrı ayrı kurulum dosyalarına sahiptir. Eğer bilgisayarınızda 64 bit işletim sistemi varsa, SolidCAM 2010'ı 64 bit olarak kurmanız gerekir. Bu sayede SolidCAM'in 64 bit işletim sisteminin sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Örneğin, daha fazla bellek kullanabilir, büyük parçaların hesaplanmasını ve simülasyonunu hızlandırabilirsiniz.
Download Zip: https://urlca.com/2w4s1X
Peki SolidCAM 2010'ı 64 bit olarak nasıl kurabilirsiniz? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
SolidCAM 2010'ın 64 bit kurulum dosyasını indirin. Bu dosyayı resmi web sitesinden veya [bu linkten] indirebilirsiniz.
İndirdiğiniz dosyayı açın ve kurulum sihirbazını başlatın.
Kurulum sihirbazında gerekli bilgileri girin ve lisans sözleşmesini kabul edin.
Kurulum tipi olarak "SolidWorks ile entegre" seçeneğini seçin.
Kurulum yeri olarak SolidWorks'ün kurulu olduğu klasörü seçin veya varsayılan olarak bırakın.
Kurulumu tamamlamak için "Yükle" butonuna tıklayın.
Kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
SolidCAM 2010'ı çalıştırmadan önce crack yapmanız gerekir. Crack yapmak için [bu videoyu] izleyebilirsiniz. Videoyu izlerken dikkat etmeniz gereken noktalar şunlardır:
Crack dosyasını indirmek için [bu linki] kullanın.
Crack dosyasını açın ve içindeki "SolidCAM" klasörünü kopyalayın.
SolidWorks'ün kurulu olduğu klasörün içindeki "SolidCAM" klasörünün üzerine yapıştırın ve değiştirilsin mi sorusuna evet deyin.
Crack dosyasının içindeki "SolidCAM.reg" dosyasına çift tıklayın ve kayıt defterine eklenmesine izin verin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Artık SolidCAM 2010'ı 64 bit olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. SolidWorks'ü açtığınızda SolidCAM menüsünü göreceksiniz. Buradan istediğiniz modülü seçebilir ve parçalarınızı işleyebilirsiniz.
SolidCAM 2010'ın son güncellemesi olan Service Pack 3'ü de indirmeyi unutmayın. Bu güncelleme ile SolidCAM 2010'un performansı ve stabilitesi artırılmıştır. Service Pack 3'ü [bu linkten] indirebilirsiniz.
SolidCAM 2010'ı 64 bit yapma işlemi bu kadar basittir. Eğer bu konuda sorun yaşarsanız veya daha fazla bilgi almak isterseniz, [bu web sitesini] ziyaret edebilir veya [bu forumda] soru sorabilirsiniz.
Umarım bu makale sizin için faydalı olmuştur. SolidCAM 2010'ı keyifle kullanmanız dileğiyle.